Dedikálás – jó szombat volt

2011.04.17. 21:46 | Asztaltánc | Szólj hozzá!

Köszönöm! Kedves olvasóim, kedves rokonok, ismerősök és főleg ti, akik a legtöbben voltatok, kedves ismeretlenek, köszönöm nektek, hogy eljöttetek, hogy sokan voltatok, és két órán át folyamatosan jöttetek a Konyhanyelv-dedikálásra a Könyvfesztiválon! Annyi üröm volt csak…

Metropol-interjú

2011.04.16. 14:10 | Asztaltánc | Szólj hozzá!

Az újra ébredező magyar konyha rabja vagyok A napokban jelent meg Marton Levente kulinárista, újságíró Konyhanyelv című második kötete, amelynek április 16-án, szombaton 16 órakor lesz a dedikálása a Nemzetközi Könyvfesztiválon (Millenáris), az Aréna Kiadó standjánál.…

Burokban született

2011.04.14. 11:02 | Asztaltánc | Szólj hozzá!

A sonkáknak is megvan a maguk társadalmi hierarchiája, amelynek csúcsán a szuperelőkelő bayonne-i és pármai sonkák állnak, és tisztességes helyezést küzdöttek ki maguknak a csontos parasztsonkák is. Azok, amelyekből a legjobb húsvéti főtt sonkák készíthetők, amennyiben…

Epreskert

2011.04.13. 12:31 | Asztaltánc | 2 komment

Véletlen lehetett, hogy éppen az Epreskertből mentem hazafelé, amikor találkoztam az idei év első igazi epreivel. Egy lakást szívesebben vettem volna a VI. kerületi Epreskert vonzó végein, de átmenetileg az eper is megtette helyette. Az eper a globalizáció és a modern technológiák…

Hagymás importikrakrém

2011.04.11. 13:49 | Asztaltánc | Szólj hozzá!

Tíz éven keresztül nem jártam Erdélyben, s ez azzal a következménnyel járt, hogy egyik szenvedélyem következtében kiszolgáltatottá váltam mindenki előtt, aki viszont éppen akkoriban járt arra. Az ukrán–orosz hatásra Romániában is népszerűvé vált, kikevert ikrakrém rabja…

süti beállítások módosítása