Folyékony fagylalt

2010.11.19. 10:27 | Asztaltánc | Szólj hozzá!

Jégbe hűtött fahéjas meggyleves Szenvedélyes szeretetet táplálok a meggy iránt. Unokahúgát, a cseresznyét is bármikor magamhoz ölelem, de a meggy vitathatatlanul elsőbbséget élvez. Ebben az is közrejátszik, hogy a meggy készséges gésa, örök szolgálatkész, simulékonyan…

Múmia kontra habcsók

2010.11.16. 17:51 | Asztaltánc | Szólj hozzá!

Diós dupla-pavlova Créme de Cassis feketeribizli-likőr krémmel Habcsókot sütni nem nehéz, főleg, hogy nem is igazán kell sütni, inkább csak szárítani. Úgy is mondhatnók tehát, hogy a habcsók aszalt tojásfehérje. A habcsóknak olyannak kell lennie, mint egy középkori páncélos…

süti beállítások módosítása